Duurzaam onderhoud

Circulair werken met Rensa
Duurzamer, circulair werken is steeds belangrijker, ook voor jou als installateur: alleen zo zorgen we ervoor dat grondstoffen en producten verkrijgbaar blijven en dat jij je leveringsbetrouwbaarheid kunt garanderen zonder veel extra kosten. Om je te helpen met duurzaam onderhoud hebben we speciaal voor Rensa-klanten de Refurbishment-formule opgesteld. Ontdek wat jij kunt doen én wat het jou oplevert!
Ontdek het zelf

Check de Rensa Refurbished-formule
speciaal voor installateurs

Duurzaam onderhoud: samen aan de slag

Lever je oude onderdelen in

Lever al je oude onderdelen bij ons in en wij maken ze weer als nieuw en vaak zelfs nóg beter. Je kunt eigenlijk alles bij ons inleveren. Denk aan printplaten, branderautomaten, ventilatoren, thermostaten, omvormers en pompen. En in een vakgebied dat op technologisch vlak en op het gebied van wet- en regelgeving continu verandert, wordt de lijst van te reviseren onderdelen alleen maar langer. Dat wat we nu nog niet kunnen verwerken, bewaren we voor later. Alleen producten met water- of brandschade zijn niet te reviseren.

Om het nog wat concreter voor je te maken hebben we een lijst opgesteld met te reviseren onderdelen. Sla die op of print hem uit. Zo kun je bij werkzaamheden snel checken of je onderdeel in aanmerking komt voor revisie.
Bekijk de lijstrensa refurbished box

Ondersteund door Techniek Nederland:

Keurmerk Techniek Nederland TÜV
Alle twijfels over de kwaliteit van gereviseerde onderdelen kunnen volledig worden weggenomen. Onze revisiespecialist, Inexeon, zusterbedrijf van Rensa Verwarming & Ventilatie, heeft niet alleen het TÜV-certificaat behaald, maar nu ook het Keurmerk van Techniek Nederland. Dit betekent gegarandeerde kwaliteit en uitstekende garantie en service.

Installeer Refurbished items

De items die wij reviseren worden weer beschikbaar in onze webshop. Daar schaf jij ze eenvoudig zelf aan voor jouw duurzame onderhoud.
Dat werkt zo: 
  • Als er een gereviseerde versie van je product beschikbaar is, zie je dat aan de knop “Revisie onderdeel”.
  • Je klikt in de webshop op de button ‘Revisie onderdeel’.
  • Je komt nu bij het gereviseerde onderdeel uit, dit zie je aan het groene icoontje bij de afbeelding.
  • Je voegt het product toe aan je winkelmand. Als je ingelogd bent, krijg je direct ook je bijbehorende inkoopkorting. Inkoopkorting? Jazeker! Dat is een van de vele voordelen van kiezen voor een refurbished item van Rensa!
Ontdek alle voordelen van revisie
Bestel direct jouw refubished onderdelen!
In de webshop van Rensa.

De voordelen van refurbishment voor installateurs

Waarom zou jij als installateur kiezen voor een gereviseerd item?
Daar zijn heel veel redenen voor! Naast dat het veel beter is voor het milieu geldt ook:

De kwaliteit van gereviseerde producten is net zo goed als, of zelfs beter dan, daarvoor. Jij en jouw klanten kunnen er dus op vertrouwen dat een gereviseerd onderdeel perfect werkt en blijft werken.

We vervangen indien nodig ook onderdelen die op dat moment nog niet kapot zijn, maar wel onderhevig zijn aan slijtage. Zo herstellen we de originele levensduur van producten.

De gereviseerde onderdelen worden uitgebreid getest en krijgen een unieke barcode waarmee je precies ziet wanneer een onderdeel is gereviseerd, door wie, met welke materialen en meer.

Hoe meer gereviseerde onderdelen beschikbaar komen, hoe kleiner we het onderdelentekort maken. Dat betekent dat jouw leveringsbetrouwbaarheid toeneemt en je klanten sneller kunt helpen.

Voor gereviseerde items van Rensa mag jij jouw klant maar liefst 5 jaar garantie geven!

Jij krijgt extra korting op de inkoopprijs van gereviseerde items.

Ga naar de webshop

Overtuig ook je klanten

Impact maken, gewoon terwijl je je werk doet. Met gereviseerde items is dat heel gemakkelijk. Daar ben jij ondertussen vast van overtuigd. Nu jouw eindklanten nog. Die zijn soms nog wat huiverig voor gereviseerde items, terwijl dat nergens voor nodig is. Hoe laat je hen de voordelen van revisie zien? Wij helpen je.
Ontdek hoe

Goed voor het milieu en voor jezelf

De Rensa Refurbished-formule speciaal voor installateurs

Wat je kunt verwachten van Rensa:

Oxygen Icon Box

De hoogste kwaliteit gereviseerde artikelen voor duurzaam onderhoud

Oxygen Icon Box

Volledige ontzorging bij het inleveren van onderdelen

Oxygen Icon Box

Persoonlijk advies bij al jouw installatie-uitdagingen

Part of the Rensa family
inboxphone-handsetselecthistorythumbs-upcheckmark-circle