Warmtepomp installeren?

Check de Rensa warmtepompformule speciaal voor installateurs!

Van selectie en logistiek tot de installatie zelf: vertel ons waar je tegenaan loopt en wij helpen je als installateur met alle denkbare aspecten van de installatie.

De Rensa warmtepompformule

Technisch
advies

Prefab
installatieoplossingen

Oplossingen voor
transport en logistiek

Sneller en slimmer installeren

Een warmtepomp installeren:
maak het makkelijk

Een warmtepomp installeren. Daar komt heel wat bij kijken. Hoe selecteer je de juiste pomp? Hoe krijg je die zonder problemen op locatie en op zijn plek? En hoe installeer je een warmtepomp correct en efficiënt? De Rensa warmtepompformule maakt het makkelijk. Daarbij kies jij zelf waarvoor je onze hulp bij inschakelt. Als je wilt nemen we zelfs het hele proces van je over. Van begin tot eind. Zodat jij er zelf geen omkijken meer naar hebt en gewoon het werk doet waar je plezier uit haalt!

Technisch advies bij warmtepompen

Warmtepompen spelen een belangrijke rol in de energietransitie. Steeds meer mensen stappen van het gas af. Dat betekent dat je als installateur steeds meer vraag krijgt naar warmtepompen. Het lastige is dat je een warmtepomp niet zomaar even selecteert en installeert. Diverse factoren in en om de woning zijn van invloed op de juiste opstelling. Hoe pak je dit dan goed aan? Als groothandel gespecialiseerd in warmtepompen ondersteunt en ontzorgt Rensa jou in dat proces, met diverse diensten.
Ontdek hoe

Warmtepomp installeren?
Rensa helpt!

Gebruiksgemak en optimale inregeling op maat voor je klant, advies en installatiegemak voor jou!

Horlogemaker of installateur warmtepomp?

Wat ben jij?

Warmteverliesberekening: lever je klant geen onnodige overcapaciteit

Lees meer

Systeemontwerp: bedien elke klant op maat

Lees meer

Principeschema: zodat iedereen met de installatie kan werken

Lees meer

Reken- en tekenwerk: kostenefficiënt en altijd kloppend voor je verzorgd

Lees meer

Selectie aanverwante artikelen: altijd de juiste materialen voor je klus

Lees meer

Prefab warmtepompen

Bij seriematige woningbouw werk je veel sneller met voorgefabriceerde materialen. Prefab zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan de installatie en dat er minder personeel nodig is op de bouwplaats. Rensa biedt een breed scala aan mogelijkheden voor prefabricage.
Ontdek hoe
prefab ventilatie systeem

Prefab: sneller en efficiënter

De prefab-mogelijkheden van Rensa. Ontdek hoe we jouw werk sneller en efficiënter kunnen maken.

Prefab warmtepomp dakkap: snel en eenvoudig te plaatsen op een hellend dak

Lees meer

Prefab warmtepomp leidingbord: handig in krappe ruimtes én bij reparatie en onderhoud

Lees meer

Prefab warmtepomp SKID-oplossingen: minder vloeroppervlakte nodig, minder kans op fouten

Lees meer

Transport en verplaatsen warmtepompen

Hoe krijg je een warmtepomp van ruim 250 kilo en bijna 2 meter hoog op zijn plek? Bij een laagbouw nieuwbouwproject gaat dat misschien nog wel, maar bij renovatieprojecten is dat een stuk ingewikkelder. Datzelfde geldt voor hoogbouw. En hoe krijg je zo’n zwaargewicht op de bouwlocatie? Omdat geen enkele bouwplaats gelijk is en elk project zijn eigen specifieke voorwaarden kent, denkt Rensa mee en geeft advies per project.
Ontdek hoe

Met wat voor project heb je te maken?

Laagbouw en hoogbouw brengen elk specifieke uitdagingen met zich mee. Laat ons je helpen!

Laagbouw
De ondergrond van de bouwlocatie is bij laagbouw van grote invloed op hoe je de warmtepomp aanvoert. Soms heb je te maken met verharde wegen of semiverharde wegen, soms met onverharde wegen. Voor elke ondergrond heeft Rensa een passende logistieke oplossing om de warmtepomp in de woning af te leveren.
Hoogbouw
Bij hoogbouw heb je meestal te maken met een bouwlift en beperkte hijsmogelijkheden. Dan is het wenselijk dat je de warmtepomp rollend aangeleverd krijgt. Daar heeft Rensa de juiste hulpmiddelen voor. En vanuit de bouwlift naar zijn eindbestemming? Ook voor die laatste meters bekijken wij per situatie wat de beste oplossing is.
Part of the Rensa family
checkmark-circle